Persbericht inzamelingsactie

Persbericht inzamelingsactie Voedselbank Westerkwartier donderdag 12 december a.s. in het centrum van Marum.

Op donderdag 12 december a.s. zal er een inzamelactie plaatsvinden in het centrum van Marum van 10.00 tot 21.00 uur voor de Voedselbank Westerkwartier. Er is die dag in de namiddag en avond ook een sfeervolle kerstmarkt te bezoeken.

Overdag zullen studenten van de Royal Missionschool uit Drachten de voedselinzameling doen. Zij worden in de namiddag en avond afgelost door tieners, ouders en leden van het pastorale team van de PKN Ontmoetingskerk uit Marum. Ook zullen er leerlingen uit groep 8 en hun ouders van CBS de Bron uit Marum in de avond hun beste beentje voor zetten om de inzameling tot een groot succes te maken. De winkels die meedoen aan de inzamelingsactie zijn Albert Hein, de Lidl en het Kruitvat.

Helaas er nog steeds behoefte aan voedselhulp, ook in het Westerkwartier, en is uw steun onmisbaar. Daarom zullen de vrijwillige inzamelaars aangeven aan welke producten het meest behoefte is. Na het afrekenen kunt u dan deze producten weer bij hen inleveren.


Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ineke Kroese, PR- vrijwilliger van Voedselbank Westerkwartier. Mail naar ineke.kroese@kpnmail.nl of bel 0594 549875

Geplaatst in Berichten.

Geef een reactie